Close
Περιποίηση & Πλύσιμο Μαξιλαριών - Χρήσιμα Tips

Περιποίηση & Πλύσιμο Μαξιλαριών - Χρήσιμα Tips

Πλένουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες του κρεβατιού μας, όμως τα μαξιλάρια ύπνου μένουν παραμελημένα έχοντας την ψευδαίσθηση ότι εφόσον επενδύονται με την μαξιλαροθήκη δεν χρειάζονται καθάρισμα. Τα μαξιλάρια ύπνου συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα, τη σκόνη, τις οσμές, τον ιδρώτα και άλλους λεκέδες με αποτέλεσμα να αποτελούν την ιδανική εστία για την ανάπτυξη μικροβίων, ακάρεων και άλλων ανεπιθύμητων επισκεπτών.

 Η emmahome είναι εδώ για να σας δώσει χρήσιμα tips για το πλύσιμο των μαξιλαριών σας, τα οποία θα σας γλιτώσουν από περιττό κόπο και επιπλέον κόστος και θα εξασφαλίσουν έναν απολαυστικό ύπνο!

 Καλό είναι να πλένετε τα μαξιλάρια σας τουλάχιστον μία φορά στους έξι μήνες και να τα αερίζετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα!

 Πριν προχωρήσετε στο πλύσιμο, συμβουλευτείτε την ετικέτα του μαξιλαριού, στην οποία αναγράφονται οι οδηγίες πλύσης του κατασκευαστή. Αν πλένονται στο πλυντήριο, τοποθετήστε τα δύο-δύο μέσα στον κάδο, σε κάθετη θέση. Μπορείτε, αν περισσεύει χώρος, να προσθέσετε και μερικές πετσέτες ώστε να κάνετε μια πιο ολοκληρωμένη πλύση. 
Σε περίτπωση που είναι παλιά και έχετε αμφιβολίες για την αντοχή τους κατά τη διάρκεια της πλύσης, βάλτε τα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη. Εάν δεν διαθέτει ετικέτα τότε θα πρέπει να πλύνετε το μαξιλάρι σας ανάλογα με το είδος της γέμισης του.

 Για την καλύτερη προστασία των μαξιλαριών σας, επιλέξτε τα καλύμματα μαξιλαριών της emmahome, καπιτονέ σε 100% βαμβάκι & pu με αδιάβροχη επίστρωση. Έτσι θα μπορείτε να απαλλαχθείτε από οσμές, λεκέδες και σκόνη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

 Κάντε κλικ εδώ και εδώ και αποκτήστε τα!

 Θα τα λατρέψεις !

espa-logo