Κλείσιμο
EmmaHome
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:

Πολιτική επιστροφών για πελάτες.

Πολιτική Επιστροφών

Για την ικανοποίηση του πελάτη η emmahome.gr διασφαλίζει ευέλικτη πολιτική επιστροφών. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας δε γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά αντικατάστασή τους ή αντικατάσταση με άλλον προϊόν ίσης αξίας εάν έχει εξαντληθεί. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

-Σε περίπτωση που η εταιρία courier που αναθέσαμε την μεταφορά του πακέτου, σας το παρέδωσε σπασμένο ή φθαρμένο. Παρακαλώ βγάλτε φωτογραφία το σπασμένο ή φθαρμένο αντικείμενο μέσα στη συσκευασία μας και στείλτε την στο marketing@emmahome.gr. Ένας εκπρόσωπος της emmahome.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών και θα σας ενημερώσει για την διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος.

Αν κάποιο προϊόν βγει ελαττωματικό και η φθορά είναι φυσιολογική (από την παραγωγή) το επιστρέφετε με έξοδα της εταιρίας μας. Οι επιστροφές από το εξωτερικό θα γίνονται με απλό ταχυδρομείο και θα σας επιστρέψομε τα έξοδα όταν παραλάβουμε το προϊόν. Το ελαττωματικό προϊόν επισκευάζεται αναλόγως ή αντικαθίσταται και επιστρέφετε πίσω στον πελάτη πάλι με έξοδα της εταιρίας μας. Σε περίπτωση μη αντικατάστασης παίρνετε κάποιο άλλο προϊόν ίδιας αξίας. Για να δεχτούμε μια επιστροφή για επισκευή/αντικατάσταση πρέπει η φθορά να μην είναι από κακοποίηση του προϊόντος. Αν διαπιστώσουμε ότι η φθορά είναι από κακή χρήση του ιδιώτη το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη στην ίδια κατάσταση που το παραλάβαμε και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 

Η Εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος μετά από κακή χρήση του πελάτη.


Όροι Επιστροφών:
1) Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.
2) Σε καμία περίπτωση δε θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή το προϊόν πρέπει:
 

  1. Να μην έχει πλυθεί
  2. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του
  3. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του
  4. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.
  5. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές μαξιλάρια 
  6. τα έπιπλα που έχουν βγει από την αρχική συσκευασία και μονταριστεί

 

3) Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.Διαδικασία επιστροφής
-Επικοινωνείτε με την emmahome.gr για να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της επιστροφής. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής στο mail σας από την emmahome.gr η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Εμμανουήλ Μαρκάκης, Σταδίου 175, Βέροια, ΤΚ 59132

-Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή
-Αφού πραγματοποιηθεί η παραλαβή του προϊόντος, η αποστολή της αντικατάστασης του γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών 
 

Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν την επιχείρηση μόνο σε περίπτωση λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος! Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικατασταθεί για 2η φορά ένα προϊόν, τα έξοδα της ταχυμεταφοράς τα επιβαρύνεται ο πελάτης.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2331066575
 

espa-logo